Newsflash

MIZARSTVO STRGAR, PROJEKTIRANJE, IZDELAVA IN MONTAŽA, d.o.o.

 

Kratko ime: MIZARSTVO STRGAR, d.o.o.

Naslov: PRIMIČEVA ULICA 10A, 1291 ŠKOFLJICA

Matična številka: 6406726000

Davčna številka: SI65107144

Osnovni kapital: 10.363,00 EUR

Transakcijski račun: SI56 6000 0000 0308 531 (Hranilnica LON d.d.; BIC: HLONSI22)

Podjetje je vpisano v register Okrožnega sodišča v Ljubljani,

s sklepom SRG 2013/27475 z dne 05.07.2013.

Smo družinsko podjetje, na slovenskem trgu prisotno od leta 1975 in izdelujemo izključno pohištvo po naročilu. Sledimo tehnološkemu napredku, naše pohištvo je prepoznavno bodisi s tradicionalnimi, modernimi ali ravnimi linijami, prav tako pa smo znani tudi po izdelavi masivnega pohištva s staranim videzom. V dolgoletni zgodovini smo sodelovali s številnimi naročniki. Opremili smo mnoge lokale, restavracije, hotele, trgovine, celotna stanovanja (od notranjih vrat, kuhinj, sob...)...

Naša vizija je trgu ponuditi celovito opremo objektov vseh vrst obdelave (lakirano, barvano, oljeno, voskano, starano, krtačeno...) in vseh vrst materialov (masiven les, iveral, MDF, kerrock, ultrapas...), skratka če rečemo drugače »vse na enem mestu«.

Razvoj -od ustanovitve do danes, se rast podjetja kaže v nenehnem vlaganju v razvoj (bodisi razvoj kadra ali razvoj tehnologij). Našim strankam se trudimo čimbolje svetovati pri izbiri pravega pohištva, tako da skupaj z arhitektom (lastnim ali strankinim) pridemo do prave odločitve.

Zadovoljstvo stranke je tudi naše zadovoljstvo in velika motivacija, da še naprej skupaj ustvarjamo prijetno okolje bivanja.

Proizvodnja poteka v sodobno opremljeni delavnici. Opremo večinoma izdelujemo na CNC krmilnem stroju. Seveda pa se prilagodimo tudi zahtevnejšim oblikam in izzivom na terenu.

 

Trg nam s svojo pestro ponudbo materialov in okovja omogoča izpolnitev tudi najzahtevnejših želja. Naše strokovno izobraževanje ter sodelovanje s poslovnimi partnerji nam omogoča, da vam lahko ponudimo kvalitetno izdelavo, vgradnjo in montažo najrazličnejših materialov (masiven les, iverne plošče, kompakt plošče, kerrock…) in okovja.